Mit første indlæg!

JUHUUUU! Så er jeg klar – “Hverdags Vilemmaer” er en realitet, og jeg er nu officielt en del af bloggerverden.

Jeg har længe gået og overvejet at blogge, uden at gøre noget ved det, men det er der blevet ændret på nu. Jeg er SÅ spændt og jeg glæder mig simpelthen sådan til at dele en masse med jer!

Jeg har lavet en præsentation om mig, min lille familie og bloggen, som jeg håber kan give jer et godt indblik i, hvad det hele kommer til at handle om. Den kan I finde i menuen, under “OM MIG”.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis I har lyst til at smide en kommentar, hvor I fortæller lidt om hvad I har lyst til at læse om og hvad der gør en (mommy)blog interessant for jer. Selvom jeg vil tage udgangspunkt i mit eget liv, er det vigtigt for mig, at få jeres meninger med indover, da en blog, i min verden, ikke kun skal gå én vej. Jeg har brug for jer og jeres inputs! I kan skrive en kommentar herunder eller her.

Jeg håber at I tager godt i mod det hele og så glæder jeg mig til at dele en masse indlæg med jer.

Kan I have en fantastisk dag!

 

Skriv et svar